Julekos

Hei og løkk med jula! Dagene går så fort når jeg har ferie og har det artig her i Åfjord. 

På julaften var jeg så heldig at jeg fikk litt pinnekjøtt jeg også, men jeg fikk ikke noe leverpostei da :-(  Jeg og Findus delte ut julegavene og jeg er så fornøyd med hva jeg fikk!!


Meg og Findus


Gave fra verdens beste Findus!!!!!! Masse god mat som jeg gleder meg til å spise!Her er meg akkurat nå. Jeg sitter i fanget til Tone og koser meg :-)

I morgen drar vi hjem til Kråkdalen igjen. Jeg gruer meg til å reise fra Findus, men jeg gleder meg litt til å komme hjem også å få være ute. Håper det har kommet masse snø!

Ha en fin jul videre.

-Valmet

5 kommentarer

Sokkerjakop

26.12.2016 kl.23:02

Hei Valmet. Artig å høre at du har hatt det så koselig hos Findus i jula. Jeg er sikker på at han kommer til å savne deg når du drar. Dere får nyte de siste timene dere har sammen for denne gang. Jeg synes du er skikkelig omsorgsfull som tar deg tid til å være med Findus i jula. Jeg er sikker på at han setter stor pris på ditt nærvær. Fortsatt god jul 🎄

Findus

27.12.2016 kl.22:42

Halla valmet

Det ble utrulig stille her i huset når du dro. Nesten så jeg får en ørliten klump i halsen. Håper du har det bra i kråkdalsveien. Så får du komme snart igjen så det blir litt kamp om godsakene igjen.

Lots of love. Findus

valmetpus

28.12.2016 kl.03:30

Findus: så koselig. Gleder meg til neste gang. Love you.

Findus

06.01.2017 kl.20:46

Hei igjen Valmet. Ja nå sitter jeg her med noe blankt i skåla og mimrer tilbake til jula. Tenk så gøy vi hadde det. Spesielt må jeg tenke på besøket vi hadde oppe hos Preben og Litjen. Tenk at menneskene deres ikke fikk med seg at vi gjestet dem. Men når de skal laupe av sted på selveste juledagen. Hadde de vært hjemme og fulgt med så hadde de vel kanskje fått med seg noe av moroa. Skal tro om de oppdaget at mye av julegotteriet var borte? eller at mengden av juleøl var MEGET redusert?

Det store huset deres var jo perfekt til å leke gjemsel. Mye rart de har rundt om kring også ja. Håper ikke Preben har sagt noe om de glassene du var uheldig å knuse. Litjen har i hvert fall ikke sagt noe, og de har sikkert ikke sjekka søpla. Men såpass må man regne med når det er juleselskap. Kanskje ikke så lurt å leke blindbukk før man har ryddet opp etter herremåltidet.

Tone lurer også sikkert på hvem som har rotet i alle garnnøstene hennes. Hun kommer nok til å måtte bruke lang tid på å få løst opp alle flokene. Hvis hun finner nøstene da. Tviler på at hun tenker på å lete på låven når hun skal ha dem. Thihi...

Spørs om Litjen husket å ta ned den spissmusa vi heiste opp i flaggstanga da. De spekulerer vel fælt på hvordan den har kommet seg dit opp. Ja det er nok mye rart som har skjedd der på gården som de skal slite med å finne forklaring på. Preben og Litjen får vel fullt opp med ikke å røpe seg.

Ja, Valmet. Det er masse gode minner å tenke tilbake på for oss dette. Håper vi kan ta en tur opp dit igjen. Kanskje til påske? om ikke før. Hilsen din for evig "storesøster" Findus

valmetpus

07.01.2017 kl.19:58

Findus: Det er nesten så jeg felte en tåre når jeg leste kommentaren din Findus. Jeg kommer aldri til å glemme hvor gøy vi hadde det i jula. Så mye tull og fanteri som vi fant på, spesielt sammen med Litjen og Preben.
Tror jeg gikk opp 500 gram bare på all maten vi stjal!
Denne jula får en helt spesiell plass i minneboka.
Jeg gleder meg allerede til påsken!!! Det kommer til å bli så gøy, selv om jeg ikke tror noe kan slå denne jula!
Med hjerteligste hilsen lillebror Valmet.

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits