Godt nyttår

Hei og godt nyttår alle mine venner. Nå er det en stund siden jeg har blogget, faktisk har jeg ikke blogget siden i fjor. He he he...... Året startet bra og det har til og med kommet snø😀 I går kveld/natt var jeg hjemme alene fordi Annette og Joacim var på Løkken hos mammaen til Joacim og Palmer(pus). Palmer blir hele 15 år i år 😮 Det gikk supert å være alene hjemme, jeg storkoste meg.

Nå ligger jeg bare på sofaen og tar det rolig.:-)Koser meg ja😝Her er et bilde fra i sommer da jeg var litt mindre enn det jeg er nå. Synes jeg var litt søt. 

Ha en fin første januar og nyt siste dag i ferien. 

-Valmet

 

4 kommentarer

Findus

03.01.2017 kl.10:07

Hei Valmet. Godt nyttår ☺ artig å se at du har kost deg hjemme alene på nyttårsaften. jeg tilbrakte kvelden hos Benny. Der var det god mat og drikke, fyrverkeri 🎆 og masse kos og hygge. det ble lyse morgen før jeg var hjemme igjen. Nå har det kommet masse snø her også. Da synes jeg det er all right å kose meg inne på sofaen. Ønsker deg gode dager i 2017, Valmet, og håper vi sees masse i det nye året. Veldig søtt barnebilde av deg. 😉 hilsen yours for ever best friend , Findus

valmetpus

03.01.2017 kl.13:53

Findus: Godt nyttår Findus og takk for fin kommentar. Håper vi treffes masse i år og at du kommer hit og besøker meg også.Kanskje jeg kan være med til Benny en gang? Lots of love.

Sokkerjakop

03.01.2017 kl.21:03

Så skikkelig stakkarslig ut som barn ja. 👶

Findus

06.01.2017 kl.23:06

heisann valmetn

Jeg la ut en ny kommentar, men den havnet på det forrige innlegget ditt.

hilsen firndusdama

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits