Svar på spørsmål!!!

NÅ ER JEG SÅ GLAD!!!! Grunnen til at jeg er så glad er at jeg har fått så mange spørsmål fra dere!!! Jeg satte nesten leverposteien i halsen da jeg så hvor mange som hadde kommentert. <3 <3 Tusen takk alle sammen.

Jeg kan vel egentlig bare starte, dette blir sikkert et langt innlegg siden det kom så mange spørsmål :-D

Først fikk jeg noen spørsmål fra Fendt:

Bor du sammen med flere katter? Jeg har vært enekatt helt siden jeg kom hit da jeg var 13 uker. Men i går da jeg kom inn etter å ha vært ute hele dagen var det plutselig kommet ei lita pusejente her på stua. Jeg vet ikke hvem hun er eller hvor lenge hun skal være her enda, for hun er veldig sjenert og vil ikke prate med meg. Dette kan jeg blogge mer om senere!

Hvem er sjefen hjemme ho deg? Jeg såklart! Hva trodde du?

Hva synes vennene dine(hvis du har noen) om at du blogger? Jeg har jo ganske mange venner, og de synes det er helt topp at jeg blogger. De synes det er artig å følge med på hva jeg gjør når jeg ikke er sammen med dem, også føler de seg litt ''starstrucked'' hvis jeg nevner dem på bloggen. Beste-Findus blogget jo selv en stund også. Men det var før jeg var født da.

Så spør Sigrun, Hvem er Palmer? Palmer er på en måte storebroren min. Han er katten til familien til Joacim som bor på Løkken. Palmer er kjempegammel men han er verdens snilleste og roligste kamerat.

Anonym spør;

Har du noen tattoveringer? ​ Ja, det har jeg faktisk. Jeg har en grønn tattovering i det venstre øret mitt. Det står I D og jeg tok den samtidig som jeg skulle kastreres og få chip. Jeg vet ikke helt hvorfor de skrev ID..  jeg sa at de skulle skrive V.H (for Valmet Haugnes) så hvordan de klarte å få til det feil vet jeg ikke...Jaja. Den synes heldigvis ikke med mindre man virkelig ser etter.

Er du forelsket i Findus eller noen andre? Dette synes jeg var et litt frekt spørsmål egentlig. Jeg må bare spørre, leser du egentlig bloggen min? Fiindus er storesøstra mi! Så nei, jeg er IKKE forelsket i hun. Selv om hun er veldig pen. Og jeg er ikke forelsket i noen andre heller.

Findus har også sendt inn spørsmål, og hun lurer på;

Hvorfor har du så små poter? Det er ikke jeg som har små poter, det er du som har store! Jeg er jo bare en vanlig katt med vanlige poter, mens du er  en skipskatt. Jeg husker godt da jeg trodde det var ulv på ferde her omkring for det var så store spor i snøen, men heldigvis var det bare Findus som hadde vært på besøk. :-)

Er han (Palmer) i slekt med Sala Palmer, kjerringa til fantomet? Nei det er han nok ikke. :-)


Så har jeg fått inn noen spørsmål fra andre som jeg ikke kjenner.

Har du kvasse tenner? Jeg har superkvasse tenner. Så kvasse at Annette mange ganger begynner å blø enda jeg bare leker!

Hvor er du født? Har du god stamtavle? Jeg er født på Hafella Gård på Gjønnes, og nå bor jeg på et småbruk i Kråkdalen. Hva er en stamtavle? Det har jeg ikke hørt om.

Hva liker du best å gjøre i fritiden? Jeg liker aller best å ligge i setet på traktoren å sove og spionere på de inne. Ellers elsker jeg og fange mus, men det er mest på sommeren. Jeg er også veldig glad i god mat og drikke, fangkos og leik med Annette og Joacim.

Følger du med på Åndenes Makt? Hæ? Hva er det? Jeg har hørt om Åndenes Katt, og det er favorittprogrammet mitt på radioen. Men makt?...hm.

Er du interessert i politikken? Hvilket parti stemmer Du? Hva synes du om kommunenavnet Orkland? Jeg har andre ting å bry meg om enn politikk, men hvis jeg skulle valgt et parti så måtte det bli Senterpartiet. Siden de er glad i landbruk og sånt.  Orkland synes jeg er HELT på trynet!! Hva er det for slags navn tenker nå jeg..!? Nei, de kunne ha funnet på noe bedre enn det. 

Har du lest bøkene om meg(Harry Potter)? Nei dessverre. Jeg har lyst til det en gang, men akkurat nå så nøyer jeg meg med filmene.

Palmer lurer på;

Hvem liker du best av meg og Findus? Jeg liker dere begge like mye. 

Så har jeg fått spørsmål fra Preben om jeg liker middagsmat, og forresten tusen takk for noen supre tips! Har allerede prøvd dem, og det funket fjell her også! Men ja, middagsmat er det beste jeg vet! Jeg spiser egentlig alt, men taco må nok være favoritten. Da spiser jeg kun kjøttdeigen og tacosausen, salat har jeg ikke helt sansen for. Ellers er jeg veldig glad i bearnaisesaus, spaghetti, laks/ørret og pinnekjøtt. Men jeg spiser det aller meste bortsett fra salat.

Verdens beste Tåsken og Hells Angel har også kommet med noen spørsmål til meg, og det ble jeg så glad for!

Hvilken type mus var den første du fanget?  Ganske sikker på at det var en spissmus. Da var  jeg så kry at jeg måtte hente Annette å vise henne fangsten min som jeg hadde gjemt under traktoren.

Hva liker du best: å være inne eller ute?  Jeg er faktisk like glad i begge deler. Men såklart, er det -20 og to meter snø ute så snur jeg i døra ja for å si det sånn. Men jeg trives kjempegodt både ute og inne.Hvordan vasker du deg? Noen spesielle rutiner eller produkter? Jeg vasker meg egentlig bare vanlig, starter fra hodet og går nedover. Jeg bruker ingen spesielle produkter heller. Jeg er av den typen som liker at det er naturlig og ikke inneholder fullt av kjemikalier osv hvis du skjønner ;-)  Her har jeg faktisk et lite tips jeg vil komme med nå som det er vinter; hvis det er snø ute så pleier jeg og rulle meg godt i snøen hvis jeg er skitten. Det funker så bra og man blir skinnende ren etterpå. Prøv det!

Hva liker du best å se på når du ser på TV?  Jeg ser faktisk aldri på TV med mindre jeg er på besøk hos Findus, da blir det ofte filmkveld med en eller annen film. Jeg hører derimot mye på radio,og da er det Åndenes Katt som nevnt tidligere her

-Kunne du tenke deg å ha en såkalt "morning routine" og lagt ut her på bloggen?  Tusen takk for tips! Det er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre. Vi får se hva jeg får til, jeg har jo ikke akkurat så veldig interessant morgenrutine heller da. :-)

DET tror jeg var alle spørsmålene, håper dere fikk svar på det dere lurte på! Så må jeg få si tusen takk for alle spørsmålene<3 Det var kjempegøy å svare på!

-Valmet.

Én kommentar

Findus

11.01.2017 kl.14:00

Hei Valmet

Ser at du også vasker deg i snøen. Mennesket jeg bor sammen med bruker å legge ut tepper o.l. i snøen når det er kaldt. Hun sier at snøen renser dem da. Så jeg går ut fra at det samme gjelder for kattepels. Ser forresten at du ikke har samme mengde pels som meg. Jeg bruker heller ikke kunstige produkter. Er allergisk mot parabener. Brukte forresten en kattesjampo en gang, men det er lenge siden. Tror de har glemt at den finnes, og så lenge den står innerst i skapet er det helt greit for meg. Brukte den fordi jeg satte fyr på halen, og da ble det sånn innmari fæl lukt av pelsen. Så siden har jeg holdt meg unna flammer.

Ser forresten at du har fått deg lillesøster. Skulle vært spennende å høre litt om henne. Jeg håper inderlig at jeg ikke får noe småsøsken. De er så utrolig brysomme, og jeg stortrives som enebarn. Det er forresten galt å kalle meg barn for jeg er da voksen. Dessuten er det jeg som bestemmer her i huset.

Nei nå har jeg ikke tid til å skrive mere. Snakkes siden. Jeg blir vel å se ved pc`n igjen.

Yours forever best friend Findi

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits