Hils på Valtra

Hei! Som jeg skrev i innlegget der jeg svarte på spørsmålene så har det skjedd noe spennende i livet mitt. Jeg har fått meg ei lillesøster!!!!!! Plutselig da jeg kom inn en kveld for å spise så jeg ei lita jente som gikk rundt på stua. Hun virket veldig sjenert for hun prøvde å unngå meg og var veldig  redd for meg. Men jeg gir meg ikke så lett så jeg gikk etter henne hele tiden for å prøve å få kontakt og bli kjent. Hun heter forresten Valtra, men det skjønte dere kanskje siden jeg trossalt heter Valmet. :-)

Det gikk ikke så veldig bra de første dagene. Jeg var veldig interessert i å løpe etter henne hele tiden for å leke, noe hun tydeligvis ikke var. Hver gang jeg nermet meg  henne begynte hun å brumme, og noen ganger freste hun til meg også. Jeg prøvde mange ganger å hoppe etter henne for å leke, men da hylte hun så høyt at  Annette og Joacim kom for å se hva slags leven det var. Hver gang de kom for å se skyndte jeg meg å gjemme meg sånn at jeg ikke skulle få skylden for at hun skrek. Og slik gikk det de første ca. fem dagene. Hun får visst ikke lov til å være ute enda, så når jeg er ute har hun alenetid inne til å gjøre hva hun vil, det vil si; spise opp maten min.

MEN, de siste dagene nå merker jeg at hun begynner å bli litt tryggere i sitt nye hjem. Nå er hun veldig nysgjerrig på meg og det er ofte hun som løper etter meg og terger meg. Vi spiser ofte mat sammen, fra samme matskål til og med! Og vi leker VELDIG mye! Så mye at Annette nesten blir litt lei av at vi løper rundt og herjer hele tiden. Selv om jeg er storebroren til Valtra så hender det at jeg tar over morsrollen noen ganger også. I går for eksempel, da fikk jeg lov å vaske pelsen hennes.

Valtra er veldig mye mindre enn meg, så jeg prøver å være litt forsiktig når vi leker sammen. Det hender jo likevel at jeg glemmer meg noen ganger og at jeg blir litt for hardhendt, men da skal jeg love dere at hun sier i fra. Jeg er i hverfall utrolig glad for at jeg har fått meg en lillesøster som jeg kan leke med, og jeg gleder meg til hun blir litt større og ikke så pinglete. Dere kommer nok til å få se og høre mye om henne på bloggen framover. Kanskje hun har lyst til å blogge noen ganger også?

Nå regner jeg med dere har lyst til å se hvordan hun ser ut! Vi er jo adoptivsøsken begge to så vi kan ikke si vi ligner utseendemessig. Hun er veldig lodden og langhåret, mens jeg er korthåret.


Her er hun <3 Hun er heller ikke skipskatt som vår ''søster'' Findus.

Namnam.

Opptatt med hver vår skål.

Akkurat nå bogger jeg fra traktorsetet faktisk, så jeg er ute på farten. Valtra er nok inne foran peisen kan jeg tenke meg.

Dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi nok igjen!

-Valmet
 

9 kommentarer

Iselin Renée

17.01.2017 kl.12:40

Så skjønn :)

Findus

17.01.2017 kl.15:12

Fin i pelsen den der valtra

Sokkerjakop

18.01.2017 kl.17:47

Det var jammen meg en stakkarslig liten skapning. Skal bli morosamt å følge henne framover. Håper at du legger ut masse bilder av henne, Valmet. Er hun mørkredd?

Preben og Litjen

19.01.2017 kl.16:57

Hei Valmet! Det er en nydelig lillesøster du har fått! Vi ser fram til å lese mer om dere etterhvert. 😃

Unna mias

19.01.2017 kl.20:49

Hva gjør du hvis valtra blir mere populær enn deg? Hvis folk bare vil lese om henne? Blir du avensjuk da? Eller har det ikke noe å si? Siden du likevel er det tøffeste og kuleste pelsdyret i kråkdalen. Ser du masse kråker forresten?

valmetpus

22.01.2017 kl.14:22

Unna mias: Det tror jeg ikke er noe problem, hun kommer aldri til å bli mer populær enn meg :-)

Gitte

19.01.2017 kl.20:54

Det var en kjempesøt søster du har fått Vally. Du må passe godt på henne. Så må du sørge for å få henne sterilisert. Alle gutta i distriktet kommer nok til å løpe etter henne når hun kommer ut.

Ravi

20.01.2017 kl.23:59

Artig. Liker Valtra rap da??

valmetpus

22.01.2017 kl.14:22

Ravi: Både jeg og Valtra liker rap, men vi hører heller på jazz.

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits