En liten oppdatering

Hei på dere.

Så hyggelig å høre at dere liker den nye lillesøstra mi. Det gjør jeg også, men jeg blir litt sliten av henne også. Hun er veldig innpåsliten. Hun går etter meg HELE tiden, hvor enn jeg går så følger hun etter. Heldigvis får jeg være i fred når jeg er ute.

Hvis jeg går på badet, følger hun etter. Hvis jeg legger meg i sofaen kommer hun etter. Hvis jeg går for å spise, tror dere ikke hun kommer og presser seg på da også? Og hun nærmest tråkker i matskåla bare for å være sikker på at hun også får mat.

I forigårs (tror jeg) fikk jeg en skinkeskive av Annette, og tror dere ikke Valtra kom springende håpefull.. Men den skulle jeg ha for meg selv, så da måtte jeg ta frem sint-storebrorstemmen og knurre litt til henne. Da fikk jeg ha den i fred, men Annette ga henne en egen skive og da ble det slutt på maset. 

Men nå må dere ikke misforstå meg da, jeg er jo kjempeglad i henne! Men hun skal leke hele tiden og det er ikke alltid jeg er like gira på å leke. Jeg synes det er kjempekoselig med en lillesøster, og vi pleier jo også å kose oss sammen og vaske pelsen til hverandre. Jeg gleder meg til hun får lov å være med ut, DA skal vi finne på mye tull! Bare hun ikke tar plassen min i traktoren så.

<3 <3 <3

Ser at noen av dere lurer på om jeg er avensjuk på Valtra, og om jeg tror at hun blir mer populær enn meg. Nei, det tror jeg ikke. Jeg er mest populær og det kommer jeg alltid til å være. Og jeg er heller ikke avensjuk på henne :-) Jeg skjønner jo godt at dere vil høre litt om henne også her på bloggen. Men hovedgrunnen til at dere leser bloggen min er jo meg.

Ha en fin dag videre! 

-Beste Valmet
 

 

3 kommentarer

Iselin Renée

22.01.2017 kl.17:06

Så skjønne :)

Findus

25.01.2017 kl.20:58

Hehe. Nå ser du hvordan det er å bli forfulgt av en annen katt 😻. 😉

Sokkerjakop

27.01.2017 kl.15:52

Hei Valmet. Skjer det noe hos dere da? Hadde vært gøy med noen nye bilder.

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits