Klatresøndag

Hei alle venner og uvenner. Neida, jeg har jo ingen uvenner.

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget. Dere skjønner, det er mye som skjer for tiden! Både jakting og traktorkjøring. 

På tirsdagen fanget jeg mus igjen, det er jo ikke akkurat høysesong for jakt nå men jeg jakter litt likevel. Jeg tenkte at jeg skulle være litt snill med Annette når hun kom hjem fra arbeid og sikkert var sliten, så jeg la fra meg fangsten pent og pyntelig på trappa slik  at hun kunne få den. Der satt jeg stolt å ventet til hun kom hjem fra arbeid, og jeg så gleden i ansiktet hennes da hun fikk se gaven fra meg. Jeg tror hun spiste den med engang for jeg så ikke noe mer til musa, og jeg har ikke sett den siden heller.


Her har jeg akkurat parkert etter en liten traktortur.(Jeg måtte gå ut bakruta siden begge dørene var frosset fast)

Ellers går dagene fort, jeg og Valtra er mye hjemme alene om dagene, jeg er for det meste ute til Annette kommer hjem, mens Valtra er inne nesten hele tiden. MEN Valtra har begynt å være litt ute i helgene. Idag og igår har hun vært mye ute og det er så gøy! Hun synes det er kjempegøy å klatre, men hun er ikke særlig flink enda.. Hun klatrer raskt opp, men sliter fælt med å komme seg ned igjen. I går falt hun til og med ned fra et tre. Jeg sier til henne gang på gang at hun ikke må klatre så høyt før hun blir flinkere til å klatre ned, men tror dere hun hører..? 


Hva ser du på?????


 


:-) 

Til dere som lurer så har jeg og Valtra blitt kjempegode venner nå, bestfriends faktisk!<3 

Håper dere har en fin søndag videre!

-Valmet.
 

 

2 kommentarer

Findus

12.02.2017 kl.19:07

Det var jammen artig at du tok deg tid til å blogge igjen valmet. Jeg ser jo at du har travle dager. Jeg selv har holdt meg mest innendørs i det siste. Må benytte anledningen når det er folk hjemme om dagene. Men jeg har spandert en kveld på Benny i dag. Skal kose oss med litt god mat og drikke. Så tar vi et slag sjakk med det samme. Benny er en racer på sjakk, men jeg skal nok sette han sjakk matt. Snakkes, yours Findus

Sokkerjakop

17.02.2017 kl.23:11

Artig vettu 😉

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits