Ære være værhår

Hei venner! How is it going? Hehe, så klart kan jeg litt engelsk!

De siste dagene har det regnet og været har vært svært dårlig, men i går kveld og idag... tror du ikke det har kommet snø!? Det er jo helt topp! Men vi får da se hvor lenge det varer..Jeg tror ikke det varer så lenge. Det er nemlig sånn med meg at jeg har evnen til spå været med værhårene mine, og de sier meg at snøen ikke blir liggende mer enn et par dager. Huff :-( Valtra sier at hun også er synsk på grunn av værhårene sine, men hun sier at hun kan se ting mellom himmel og jord som ikke andre ser.. Hun har vel hørt for mye på Åndenes Katt.

Jeg og Valtra har akkurat kommet inn etter å ha vært ute i hele dag. Jeg prøve å lære henne å jakte, men hun er mer interessert i å klatre virker det som.


Rett etter disse bildene ble tatt kom Annette og åpnet døren, da ble full fart inn og førstemann til matskåla!

Håper alle har en fin helg videre!

-Valmet

Én kommentar

Findus

18.03.2017 kl.17:50

Hei kamerater.

Det var artig med en liten oppdatering igjen. Det har kommet en god del snø her også, og synes det er artig å lage fotspor i snøen. Naboene tror nemlig at det har vært en gaupe på ferde. Jeg driver ikke å setter babyspor i snøen, må vite. Akkurat nå har jeg pause og ligger i skippystolen og ser på hopprenn. Akkurat satt ny verdensrekord i Vikersund. 152 meter. det er langt det ! Nei nå skal jeg sove litt. ha det

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits