Påsketid

Hei! Det er litt lenge mellom dere hører fra meg for tiden, jeg har jo fullt opp om dagene. Musejakta er i full gang også må jeg jo lære Valtra noen tips og triks også. Men nå har vi tatt påskeferie!  Så vi skal bare ligge å slappe av i traktorsetet og spise god mat.

Valtra drar sammen med Annette og Joacim til Åfjord på torsdagen, og jeg kan dessverre ikke være med. Det skal nemlig være Den Store Musepåskejakten på fredagen som jeg bare måå være med på. Nabokatten skal visstnok være med og jeg er nødt til å slå han. 

Valtra gleder seg veldig. Hun har jo ikke vært i Åfjord før og har heller ikke hilst på Findus annet enn over Catbook.  Håper Findus gleder seg også!Vi ser ikke så blide ut her.. det var vi heller ikke. Vi ble nemlig vekt.


Da må jeg bare si God Påske!!!!

-Valmet

3 kommentarer

Findus

11.04.2017 kl.21:15

Hallo venner.

Du ser skikkelig misfornøyd ut der Valmet. hehe. Fortiden har jeg det ganske travelt her med å ordne litt til Valtra kommer på besøk. Jeg gleder meg skikkelig til å møte henne. håper hun er like cool i virkeligheten som hun ser ut på bilder. Du får kose deg hjemme i påska du da, Valmet.

Preben og Litjen

12.04.2017 kl.10:32

Heisan! Artig å høre nytt fra deg, Valmet. Blir fint for Valtra å komme til Åfjord en tur. Regner med at Findus tar henne med på besøk hit slik at vi kan få hilse på henne også. Synd at du ikke kunne bli med denne gang, skulle jo hatt en reprise på juletrefesten. Men du får kose deg hjemme, blir vel å hold på med der óg. God påske fra oss her!!!!

Findus

25.04.2017 kl.22:28

Ja du skulle bare visst du valmet, hvor gøy vi hadde det med påskefest sammen med Preben og Litjen

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her får dere lese litt om hverdagen min. Håper dere vil følge med :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits