Svar på spørsmål!!!

NÅ ER JEG SÅ GLAD!!!! Grunnen til at jeg er så glad er at jeg har fått så mange spørsmål fra dere!!! Jeg satte nesten leverposteien i halsen da jeg så hvor mange som hadde kommentert. <3 <3 Tusen takk alle sammen.

Jeg kan vel egentlig bare starte, dette blir sikkert et langt innlegg siden det kom så mange spørsmål :-D

Først fikk jeg noen spørsmål fra Fendt:

Bor du sammen med flere katter? Jeg har vært enekatt helt siden jeg kom hit da jeg var 13 uker. Men i går da jeg kom inn etter å ha vært ute hele dagen var det plutselig kommet ei lita pusejente her på stua. Jeg vet ikke hvem hun er eller hvor lenge hun skal være her enda, for hun er veldig sjenert og vil ikke prate med meg. Dette kan jeg blogge mer om senere!

Hvem er sjefen hjemme ho deg? Jeg såklart! Hva trodde du?

Hva synes vennene dine(hvis du har noen) om at du blogger? Jeg har jo ganske mange venner, og de synes det er helt topp at jeg blogger. De synes det er artig å følge med på hva jeg gjør når jeg ikke er sammen med dem, også føler de seg litt ''starstrucked'' hvis jeg nevner dem på bloggen. Beste-Findus blogget jo selv en stund også. Men det var før jeg var født da.

Så spør Sigrun, Hvem er Palmer? Palmer er på en måte storebroren min. Han er katten til familien til Joacim som bor på Løkken. Palmer er kjempegammel men han er verdens snilleste og roligste kamerat.

Anonym spør;

Har du noen tattoveringer? ​ Ja, det har jeg faktisk. Jeg har en grønn tattovering i det venstre øret mitt. Det står I D og jeg tok den samtidig som jeg skulle kastreres og få chip. Jeg vet ikke helt hvorfor de skrev ID..  jeg sa at de skulle skrive V.H (for Valmet Haugnes) så hvordan de klarte å få til det feil vet jeg ikke...Jaja. Den synes heldigvis ikke med mindre man virkelig ser etter.

Er du forelsket i Findus eller noen andre? Dette synes jeg var et litt frekt spørsmål egentlig. Jeg må bare spørre, leser du egentlig bloggen min? Fiindus er storesøstra mi! Så nei, jeg er IKKE forelsket i hun. Selv om hun er veldig pen. Og jeg er ikke forelsket i noen andre heller.

Findus har også sendt inn spørsmål, og hun lurer på;

Hvorfor har du så små poter? Det er ikke jeg som har små poter, det er du som har store! Jeg er jo bare en vanlig katt med vanlige poter, mens du er  en skipskatt. Jeg husker godt da jeg trodde det var ulv på ferde her omkring for det var så store spor i snøen, men heldigvis var det bare Findus som hadde vært på besøk. :-)

Er han (Palmer) i slekt med Sala Palmer, kjerringa til fantomet? Nei det er han nok ikke. :-)


Så har jeg fått inn noen spørsmål fra andre som jeg ikke kjenner.

Har du kvasse tenner? Jeg har superkvasse tenner. Så kvasse at Annette mange ganger begynner å blø enda jeg bare leker!

Hvor er du født? Har du god stamtavle? Jeg er født på Hafella Gård på Gjønnes, og nå bor jeg på et småbruk i Kråkdalen. Hva er en stamtavle? Det har jeg ikke hørt om.

Hva liker du best å gjøre i fritiden? Jeg liker aller best å ligge i setet på traktoren å sove og spionere på de inne. Ellers elsker jeg og fange mus, men det er mest på sommeren. Jeg er også veldig glad i god mat og drikke, fangkos og leik med Annette og Joacim.

Følger du med på Åndenes Makt? Hæ? Hva er det? Jeg har hørt om Åndenes Katt, og det er favorittprogrammet mitt på radioen. Men makt?...hm.

Er du interessert i politikken? Hvilket parti stemmer Du? Hva synes du om kommunenavnet Orkland? Jeg har andre ting å bry meg om enn politikk, men hvis jeg skulle valgt et parti så måtte det bli Senterpartiet. Siden de er glad i landbruk og sånt.  Orkland synes jeg er HELT på trynet!! Hva er det for slags navn tenker nå jeg..!? Nei, de kunne ha funnet på noe bedre enn det. 

Har du lest bøkene om meg(Harry Potter)? Nei dessverre. Jeg har lyst til det en gang, men akkurat nå så nøyer jeg meg med filmene.

Palmer lurer på;

Hvem liker du best av meg og Findus? Jeg liker dere begge like mye. 

Så har jeg fått spørsmål fra Preben om jeg liker middagsmat, og forresten tusen takk for noen supre tips! Har allerede prøvd dem, og det funket fjell her også! Men ja, middagsmat er det beste jeg vet! Jeg spiser egentlig alt, men taco må nok være favoritten. Da spiser jeg kun kjøttdeigen og tacosausen, salat har jeg ikke helt sansen for. Ellers er jeg veldig glad i bearnaisesaus, spaghetti, laks/ørret og pinnekjøtt. Men jeg spiser det aller meste bortsett fra salat.

Verdens beste Tåsken og Hells Angel har også kommet med noen spørsmål til meg, og det ble jeg så glad for!

Hvilken type mus var den første du fanget?  Ganske sikker på at det var en spissmus. Da var  jeg så kry at jeg måtte hente Annette å vise henne fangsten min som jeg hadde gjemt under traktoren.

Hva liker du best: å være inne eller ute?  Jeg er faktisk like glad i begge deler. Men såklart, er det -20 og to meter snø ute så snur jeg i døra ja for å si det sånn. Men jeg trives kjempegodt både ute og inne.Hvordan vasker du deg? Noen spesielle rutiner eller produkter? Jeg vasker meg egentlig bare vanlig, starter fra hodet og går nedover. Jeg bruker ingen spesielle produkter heller. Jeg er av den typen som liker at det er naturlig og ikke inneholder fullt av kjemikalier osv hvis du skjønner ;-)  Her har jeg faktisk et lite tips jeg vil komme med nå som det er vinter; hvis det er snø ute så pleier jeg og rulle meg godt i snøen hvis jeg er skitten. Det funker så bra og man blir skinnende ren etterpå. Prøv det!

Hva liker du best å se på når du ser på TV?  Jeg ser faktisk aldri på TV med mindre jeg er på besøk hos Findus, da blir det ofte filmkveld med en eller annen film. Jeg hører derimot mye på radio,og da er det Åndenes Katt som nevnt tidligere her

-Kunne du tenke deg å ha en såkalt "morning routine" og lagt ut her på bloggen?  Tusen takk for tips! Det er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre. Vi får se hva jeg får til, jeg har jo ikke akkurat så veldig interessant morgenrutine heller da. :-)

DET tror jeg var alle spørsmålene, håper dere fikk svar på det dere lurte på! Så må jeg få si tusen takk for alle spørsmålene<3 Det var kjempegøy å svare på!

-Valmet.

Spørsmålsrunde

Hei og god dag. Hvordan har dere det? 

Jeg har en stund tenkt og fundert litt på om jeg skal ha en sånn  spørsmålsrunde som jeg ser at de fleste andre bloggere har jevnlig på bloggene sine. Jeg tenker at det er en fin ting å starte det nye året med, siden dere får en sjanse til å bli litt bedre kjent med meg!! Også synes jeg jo det er gøy med kommentarer og spørsmål også...😄 Men samtidig er jeg litt nervøs... Kanskje det ikke er noen som kommer til å sende inn noe spørsmål...😣 Og det er jo litt trist hvis ingen gjør det. MEN!!! Den risken er jeg klar for å ta.. så vi kjører igang med en SPØRSMÅLSRUNDE!!! Så hvis det er noe dere har lyst til å spørre om, SPØR IVEI I KOMMENTARFELTET! Etter jeg har fått inn noen spørsmål kommer jeg til å svare på de i et eget innlegg. Dette tror jeg blir gøy.

Noen eksempler på spørsmål kan være: Hvor bor du? Hva er din favoritt kattemat? Hvordan kan jeg bli like kul som deg? Osv. Håper dere har lyst til å spørre om masse!!! Dette gleder jeg meg til.-Valmet

En liten video

Hallo. Nå har jeg akkurat vært ute og filmet litt. Det var et trist syn som møtte meg da jeg gikk ut døra. Det regnet nemlig, så all snøen som har kommet er på tur til å forsvinne igjen :-( Skjønner ikke hvorfor det ikke kan holde seg stabilt. #angrycat

Jeg som tenkte å lage en koselig video med snøvær og julestemning..... jaja, video ble det likevel, julestemning eller ei.


Ha en fin dag videre!

-Valmet the cat

Julestemning

Hallo! Hvordan går det med dere?

Med meg går det bare bra. Jeg begynner å glede meg til jul nå! Jeg har jo aldri opplevd jul før så det blir spennende. Også skal jeg jo til Åfjord og feire jul sammen med Findus!!! Lurer på hva jeg får i julegave fra henne :-)

Sånn ser det ut hos oss akkurat nå. Det har kommet mye snø de to siste dagene. Hørte at i Åfjord var det visst ikke noe snø. Stakkars Findus som ikke får leke i snøen da, du får komme på besøk hit!


Sånn ser jeg ut idag. #nomakeupDette klorestativet fikk jeg forresten av Findus. Hun brukte det ikke så jeg fikk det, jeg bruker det ikke så mye jeg heller da.

Ha en fin søndag videre! Er det ikke 3. søndag i advent også da? 

-Valmet

Valmet in the snow

Hallo! Sist jeg snakket om snø regnet den jo bort med en gang så det ble ingen langvarig glede. Nå har det snødd i hele dag og jeg håper at den ikke regner bort igjen, men jeg har min tvil..! 

Jeg elsker å hoppe og sprette rundt i snøen, selv om det så klart er litt kaldt også da! Så idag har jeg vær ute helt til nå omtrent. Det er ikke så lett å finne noe mat ute i denne snøen, så da gikk jeg inn. Nå ligger jeg bare og slapper av på sofaen, og venter på at Annette skal tenne opp.

En gledelig nyhet er at jeg har skaffet meg youtube-kanal. Jeg forstår ikke så mye av det, men jeg klarte å få lagt ut en video da. Så den kan dere få se her:

Hva synes du om videoen?

-Valmet
 

Morgengymnastikk

Hei alle venner og uvenner!

Idag har jeg gjort veldig lite egentlig... #latkatt. (har hørt at hæsjtegn er svært populært så jeg får vel begynne å bruke det jeg også)

Jeg startet morgenen med noen tøye-øvelser på sofaen, og det er vel den eneste treningen jeg har gjort idag.


Jeg må jo få si at jeg tar meg bra ut på bilder da :-)

Jepp, det stemmer ;-)

#haenfinkveldvidere

#hade

#-Valmet

Pusekamera

Nå har jeg noe spennende å vise dere!

Hvis dere har fulgt med på kommentarene mine, så har jeg fått kommentarer fra Preben og Litjen. De bor i Stordalen hos tanta og onkelen til Annette. De har sitt eget ''sted'' i fjøset, med egen sofa, bord og til og med et hus! Onkelen til Annette har satt opp kamera slik at du kan følge med på hva de gjør på det store internett. Bare trykk dere inn HER eller skriv inn lenken http://moskog.no/pusekamera.htm i søkeboksen.  Siden oppdateres hvert minutt.Her kan dere se hvordan det så ut sist  jeg sjekket, da ser man Preben som ligger i sofaen og koser seg og Litjen som sitter inni huset og vasker seg. De er jammen heldige synes jeg!! Jeg må dele sofa med Annette og Joacim jeg., og ikke tale om at jeg har eget hus!! :-0


Spennende!

Jaja, håper dere har en fin dag videre!

 

Rolig Fredag

Halloisen.

I dag har jeg ikke gjort så mye, enda.

Jeg har bare slappet av og vært ute en liten tur. Jeg skulle egentlig ut å fange mus, men jeg fant ingen så da gikk jeg inn igjen. Annette tror sikkert jeg fanget mange mus, for da jeg kom inn fikk jeg en skive servelat av henne.

Nå ligger jeg bare å sover i kosestolen på pleddet jeg fikk av bæsshøla, som de kaller mormoren til Joacim.


Drømmer om fangsten jeg ikke fikk.

:-)

Ha en fin fredag videre, så snakkes vi igjen!

-Valmet
 

Mitt nyeste kjøp

Hei igjen! Så artig å se at så mange har vært innom bloggen min, og ikke minst kommentert! Da blir jeg kjempeglad.

Jeg har sett at mange slike bloggere pleier å vise fram sine innkjøp, så jeg tenkte at jeg skal da ikke være noe dårligere enn de. Jeg skal bare vise fram et innkjøp da, for når sant skal sies så er jeg ikke så veldig glad i å ''shoppe''. 

Her ser dere hva jeg har kjøpt! En matte for å sette mat- og drikkeskålen min på! Jeg kjøpte den på Clas Ohlson, og de hadde mange forskjellige motiv å velge mellom men jeg synes denne var finest. Prisen husker jeg ikke. (Det var riktignok Tante-Tone som kjøpte den, altså mammaen til Annette.)Det ble litt koseligere å spise når jeg har denne å se på.

Jeg er i hvertfall storfornøyd med innkjøpet :-)

Øver meg på å være modell. :-)

Håper dere har en fin kveld videre, og tusen takk for alle kommentarer!! 

Mjaumjau.

Valmet the cat

Hei alle sammen!

Jeg heter Valmet og er en hankatt på snart 8 måneder. Jeg ble født den 24. mars, og de første ukene av mitt liv bodde jeg på gård sammen med mange forskjellige dyr! Mange kyr, hester, høner, kaniner og til og med ei gås! Jeg bodde i fjøset sammen med mine mange søsken og søskenbarn.

Men så skjedde det noe jeg ikke var helt forberedt på! Eller, min mor sa jo alltid at når jeg ble stor nok så måtte jeg flytte ut å klare meg selv.. men jeg trodde hun tullet. Det var altså i starten av Juli, tror jeg, at to fremmede bare kom å hentet meg på gården! De tok meg med til et sted jeg aldri hadde vært og som var helt ukjent for meg. Dette skulle vise seg å være mitt nye hjem. Her er det stille og rolig og ingen kyr som brauter eller høner som kakler. Jeg var litt forvirret de første dagene og gikk bare å mjauet og lette etter mamma. Etter noen dager skjønte jeg at tiden hadde kommet og at jeg var blitt stor nok til at jeg måtte klare meg selv!

Så nå bor jeg på et gammel småbruk sammen med ''fosterforeldrene'' mine Annette og Joacim. Mormoren og morfaren til Joacim bor her også, i den andre leiligheten. Det er nemlig et hus som er delt opp i to! Jeg er mest hjemme hos Annette og Joacim, men jeg pleier også å gå over på andre siden for å hilse på de. Da hender det ofte at jeg klarer å sjarmere meg til å få en skive med skinke eller noe annet godt :-)

Det var litt om meg selv! Følg med og bli bedre kjent med meg :-)


Her er jeg, kongen over alle katter :-)Her ser jeg skummel ut :O (noe jeg ikke er, jeg er kjempesnill) 


 Og her er jeg igjen, sjefen! 

Håper dere vil følge med på bloggen min! Vi mjaues senere
 

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her kan du lese om hva som skjer i hverdagen min. Håper du vil følge med! :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits