Påsketid

Hei! Det er litt lenge mellom dere hører fra meg for tiden, jeg har jo fullt opp om dagene. Musejakta er i full gang også må jeg jo lære Valtra noen tips og triks også. Men nå har vi tatt påskeferie!  Så vi skal bare ligge å slappe av i traktorsetet og spise god mat.

Valtra drar sammen med Annette og Joacim til Åfjord på torsdagen, og jeg kan dessverre ikke være med. Det skal nemlig være Den Store Musepåskejakten på fredagen som jeg bare måå være med på. Nabokatten skal visstnok være med og jeg er nødt til å slå han. 

Valtra gleder seg veldig. Hun har jo ikke vært i Åfjord før og har heller ikke hilst på Findus annet enn over Catbook.  Håper Findus gleder seg også!Vi ser ikke så blide ut her.. det var vi heller ikke. Vi ble nemlig vekt.


Da må jeg bare si God Påske!!!!

-Valmet

Ære være værhår

Hei venner! How is it going? Hehe, så klart kan jeg litt engelsk!

De siste dagene har det regnet og været har vært svært dårlig, men i går kveld og idag... tror du ikke det har kommet snø!? Det er jo helt topp! Men vi får da se hvor lenge det varer..Jeg tror ikke det varer så lenge. Det er nemlig sånn med meg at jeg har evnen til spå været med værhårene mine, og de sier meg at snøen ikke blir liggende mer enn et par dager. Huff :-( Valtra sier at hun også er synsk på grunn av værhårene sine, men hun sier at hun kan se ting mellom himmel og jord som ikke andre ser.. Hun har vel hørt for mye på Åndenes Katt.

Jeg og Valtra har akkurat kommet inn etter å ha vært ute i hele dag. Jeg prøve å lære henne å jakte, men hun er mer interessert i å klatre virker det som.


Rett etter disse bildene ble tatt kom Annette og åpnet døren, da ble full fart inn og førstemann til matskåla!

Håper alle har en fin helg videre!

-Valmet

Videoblogg

Hei! Idag har vi vært ute og kost oss i snøen i hele dag. Her er en liten video fra dagen. :-)

Hva synes dere om videoen?
Ha en fin kveld videre!

-Valmet

25.02.2017

Halloisen. Endelig ble det snø igjen!! Hipp hurra. Det er så trivelig med mye snø, og som sagt tidligere så elsker jeg og rulle meg i snøen. Da blir pelsen sååå ren og fin. Og nå som Valtra får lov å være med ut er det ekstra gøy. Jeg prøver å få henne med meg i jupsnøen, men det tror jeg ikke hun tør enda for hun holder seg bare der det er lite snø. Kanskje det er siden hun har mye lengre pels enn meg,og hun får slike snøklumper på magen?


2 stk. Volvo Bm, 1 stk Valmet og 1 stk Valtra. :-)

Jeg vet egentlig ikke helt hva som skjer på det bildet her, men som dere ser blir jeg helt gal når det er snø.

Valtra og meg på verandaen idag.
:-0

Jeg skal ut å brøyte nå, skal lære opp Valtra til å kjøre traktor. :-)

Dere får ha en fin helg videre, mjaumjau.

-Valmet

Klatresøndag

Hei alle venner og uvenner. Neida, jeg har jo ingen uvenner.

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget. Dere skjønner, det er mye som skjer for tiden! Både jakting og traktorkjøring. 

På tirsdagen fanget jeg mus igjen, det er jo ikke akkurat høysesong for jakt nå men jeg jakter litt likevel. Jeg tenkte at jeg skulle være litt snill med Annette når hun kom hjem fra arbeid og sikkert var sliten, så jeg la fra meg fangsten pent og pyntelig på trappa slik  at hun kunne få den. Der satt jeg stolt å ventet til hun kom hjem fra arbeid, og jeg så gleden i ansiktet hennes da hun fikk se gaven fra meg. Jeg tror hun spiste den med engang for jeg så ikke noe mer til musa, og jeg har ikke sett den siden heller.


Her har jeg akkurat parkert etter en liten traktortur.(Jeg måtte gå ut bakruta siden begge dørene var frosset fast)

Ellers går dagene fort, jeg og Valtra er mye hjemme alene om dagene, jeg er for det meste ute til Annette kommer hjem, mens Valtra er inne nesten hele tiden. MEN Valtra har begynt å være litt ute i helgene. Idag og igår har hun vært mye ute og det er så gøy! Hun synes det er kjempegøy å klatre, men hun er ikke særlig flink enda.. Hun klatrer raskt opp, men sliter fælt med å komme seg ned igjen. I går falt hun til og med ned fra et tre. Jeg sier til henne gang på gang at hun ikke må klatre så høyt før hun blir flinkere til å klatre ned, men tror dere hun hører..? 


Hva ser du på?????


 


:-) 

Til dere som lurer så har jeg og Valtra blitt kjempegode venner nå, bestfriends faktisk!<3 

Håper dere har en fin søndag videre!

-Valmet.
 

 

En liten oppdatering

Hei på dere.

Så hyggelig å høre at dere liker den nye lillesøstra mi. Det gjør jeg også, men jeg blir litt sliten av henne også. Hun er veldig innpåsliten. Hun går etter meg HELE tiden, hvor enn jeg går så følger hun etter. Heldigvis får jeg være i fred når jeg er ute.

Hvis jeg går på badet, følger hun etter. Hvis jeg legger meg i sofaen kommer hun etter. Hvis jeg går for å spise, tror dere ikke hun kommer og presser seg på da også? Og hun nærmest tråkker i matskåla bare for å være sikker på at hun også får mat.

I forigårs (tror jeg) fikk jeg en skinkeskive av Annette, og tror dere ikke Valtra kom springende håpefull.. Men den skulle jeg ha for meg selv, så da måtte jeg ta frem sint-storebrorstemmen og knurre litt til henne. Da fikk jeg ha den i fred, men Annette ga henne en egen skive og da ble det slutt på maset. 

Men nå må dere ikke misforstå meg da, jeg er jo kjempeglad i henne! Men hun skal leke hele tiden og det er ikke alltid jeg er like gira på å leke. Jeg synes det er kjempekoselig med en lillesøster, og vi pleier jo også å kose oss sammen og vaske pelsen til hverandre. Jeg gleder meg til hun får lov å være med ut, DA skal vi finne på mye tull! Bare hun ikke tar plassen min i traktoren så.

<3 <3 <3

Ser at noen av dere lurer på om jeg er avensjuk på Valtra, og om jeg tror at hun blir mer populær enn meg. Nei, det tror jeg ikke. Jeg er mest populær og det kommer jeg alltid til å være. Og jeg er heller ikke avensjuk på henne :-) Jeg skjønner jo godt at dere vil høre litt om henne også her på bloggen. Men hovedgrunnen til at dere leser bloggen min er jo meg.

Ha en fin dag videre! 

-Beste Valmet
 

 

Hils på Valtra

Hei! Som jeg skrev i innlegget der jeg svarte på spørsmålene så har det skjedd noe spennende i livet mitt. Jeg har fått meg ei lillesøster!!!!!! Plutselig da jeg kom inn en kveld for å spise så jeg ei lita jente som gikk rundt på stua. Hun virket veldig sjenert for hun prøvde å unngå meg og var veldig  redd for meg. Men jeg gir meg ikke så lett så jeg gikk etter henne hele tiden for å prøve å få kontakt og bli kjent. Hun heter forresten Valtra, men det skjønte dere kanskje siden jeg trossalt heter Valmet. :-)

Det gikk ikke så veldig bra de første dagene. Jeg var veldig interessert i å løpe etter henne hele tiden for å leke, noe hun tydeligvis ikke var. Hver gang jeg nermet meg  henne begynte hun å brumme, og noen ganger freste hun til meg også. Jeg prøvde mange ganger å hoppe etter henne for å leke, men da hylte hun så høyt at  Annette og Joacim kom for å se hva slags leven det var. Hver gang de kom for å se skyndte jeg meg å gjemme meg sånn at jeg ikke skulle få skylden for at hun skrek. Og slik gikk det de første ca. fem dagene. Hun får visst ikke lov til å være ute enda, så når jeg er ute har hun alenetid inne til å gjøre hva hun vil, det vil si; spise opp maten min.

MEN, de siste dagene nå merker jeg at hun begynner å bli litt tryggere i sitt nye hjem. Nå er hun veldig nysgjerrig på meg og det er ofte hun som løper etter meg og terger meg. Vi spiser ofte mat sammen, fra samme matskål til og med! Og vi leker VELDIG mye! Så mye at Annette nesten blir litt lei av at vi løper rundt og herjer hele tiden. Selv om jeg er storebroren til Valtra så hender det at jeg tar over morsrollen noen ganger også. I går for eksempel, da fikk jeg lov å vaske pelsen hennes.

Valtra er veldig mye mindre enn meg, så jeg prøver å være litt forsiktig når vi leker sammen. Det hender jo likevel at jeg glemmer meg noen ganger og at jeg blir litt for hardhendt, men da skal jeg love dere at hun sier i fra. Jeg er i hverfall utrolig glad for at jeg har fått meg en lillesøster som jeg kan leke med, og jeg gleder meg til hun blir litt større og ikke så pinglete. Dere kommer nok til å få se og høre mye om henne på bloggen framover. Kanskje hun har lyst til å blogge noen ganger også?

Nå regner jeg med dere har lyst til å se hvordan hun ser ut! Vi er jo adoptivsøsken begge to så vi kan ikke si vi ligner utseendemessig. Hun er veldig lodden og langhåret, mens jeg er korthåret.


Her er hun <3 Hun er heller ikke skipskatt som vår ''søster'' Findus.

Namnam.

Opptatt med hver vår skål.

Akkurat nå bogger jeg fra traktorsetet faktisk, så jeg er ute på farten. Valtra er nok inne foran peisen kan jeg tenke meg.

Dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi nok igjen!

-Valmet
 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her kan du lese om hva som skjer i hverdagen min. Håper du vil følge med! :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits