Godt nyttår

Hei og godt nyttår alle mine venner. Nå er det en stund siden jeg har blogget, faktisk har jeg ikke blogget siden i fjor. He he he...... Året startet bra og det har til og med kommet snø😀 I går kveld/natt var jeg hjemme alene fordi Annette og Joacim var på Løkken hos mammaen til Joacim og Palmer(pus). Palmer blir hele 15 år i år 😮 Det gikk supert å være alene hjemme, jeg storkoste meg.

Nå ligger jeg bare på sofaen og tar det rolig.:-)Koser meg ja😝Her er et bilde fra i sommer da jeg var litt mindre enn det jeg er nå. Synes jeg var litt søt. 

Ha en fin første januar og nyt siste dag i ferien. 

-Valmet

 

Julekos

Hei og løkk med jula! Dagene går så fort når jeg har ferie og har det artig her i Åfjord. 

På julaften var jeg så heldig at jeg fikk litt pinnekjøtt jeg også, men jeg fikk ikke noe leverpostei da :-(  Jeg og Findus delte ut julegavene og jeg er så fornøyd med hva jeg fikk!!


Meg og Findus


Gave fra verdens beste Findus!!!!!! Masse god mat som jeg gleder meg til å spise!Her er meg akkurat nå. Jeg sitter i fanget til Tone og koser meg :-)

I morgen drar vi hjem til Kråkdalen igjen. Jeg gruer meg til å reise fra Findus, men jeg gleder meg litt til å komme hjem også å få være ute. Håper det har kommet masse snø!

Ha en fin jul videre.

-Valmet

God Jul!

Hei!!! Idag er det selveste julaften! Akkurat nå sitter jeg og ser på Pippi langstrømpe sammen med Annette, Tone og Joacim. Findus er ute akkurat nå dessverre :-( 

I går kveld hjalp jeg til med å pynte treet og legge gaver under treet. Håper Findus blir glad for gaven fra meg. Hihi. I går lekte jeg og Findus gjemsel. Det var kjempegøy, det synes i hvertfall jeg.


Luring-Findus gjemte seg bak gardinen.

Jeg tror Findus er litt redd for meg for hun trekker seg unna og brummer når jeg prøver å nerme meg. Jeg prøver å si at jeg ikke er farlig og vil bare leke med henne så jeg håper hun slutter å være redd snart. Kanskje hun er sur for at jeg stjal mat fra matskåla hennes....


Luring-Valmet


Meg og Findus :-)

Nå gleder jeg meg masse til pinnekjøtt senere idag! Så håper jeg dere har en fin jul og koser dere.

Juleklem fra Valmet.
 

Snart jul!

Hei!!! Nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg til jul! Jeg tenker ikke så mye på mat og pakker slik som alle andre, jeg gleder meg mest til å få treffe Findus igjen :-D Det tror jeg blir storartet! Jeg gleder meg jo selvfølgelig til å se hva jeg får av henne da, også håper jeg at jeg kanskje kan få litt leverpostei på julaften.

Dette er jo som sagt min første jul, og jeg tror det blir heidundranes artig å ha juletreklatre-konkurranse. Jeg må jo få lov å si at jeg har øvd litt her hjemme også da.. En gang endte det med at Joacim måtte komme med traktoren å hente meg ned fordi jeg klarte å sette meg fast oppi et tre. Da var jeg så høyt oppe at han måtte kjøre traktoren inntil treet, og klatre oppå panseret for å få tak i meg. Jeg satt bare å skreik for jeg var så redd.

Idag derimot har jeg ikke gjort stort. Jeg har akkurat vært ute en tur for å hente litt ved.

Poserer på lembrua


Grr så sint jeg er!!!
 


Meg og den fine vedsekken. Litt uklart bilde da :-)

Vi drar til Åfjord i morgen kveld så jeg skal ikke love at det blir noe blogging før vi er kommet dit. 

Ha en fin dag videre.

-Valmet

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her kan du lese om hva som skjer i hverdagen min. Håper du vil følge med! :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits