En liten oppdatering

Hei på dere.

Så hyggelig å høre at dere liker den nye lillesøstra mi. Det gjør jeg også, men jeg blir litt sliten av henne også. Hun er veldig innpåsliten. Hun går etter meg HELE tiden, hvor enn jeg går så følger hun etter. Heldigvis får jeg være i fred når jeg er ute.

Hvis jeg går på badet, følger hun etter. Hvis jeg legger meg i sofaen kommer hun etter. Hvis jeg går for å spise, tror dere ikke hun kommer og presser seg på da også? Og hun nærmest tråkker i matskåla bare for å være sikker på at hun også får mat.

I forigårs (tror jeg) fikk jeg en skinkeskive av Annette, og tror dere ikke Valtra kom springende håpefull.. Men den skulle jeg ha for meg selv, så da måtte jeg ta frem sint-storebrorstemmen og knurre litt til henne. Da fikk jeg ha den i fred, men Annette ga henne en egen skive og da ble det slutt på maset. 

Men nå må dere ikke misforstå meg da, jeg er jo kjempeglad i henne! Men hun skal leke hele tiden og det er ikke alltid jeg er like gira på å leke. Jeg synes det er kjempekoselig med en lillesøster, og vi pleier jo også å kose oss sammen og vaske pelsen til hverandre. Jeg gleder meg til hun får lov å være med ut, DA skal vi finne på mye tull! Bare hun ikke tar plassen min i traktoren så.

<3 <3 <3

Ser at noen av dere lurer på om jeg er avensjuk på Valtra, og om jeg tror at hun blir mer populær enn meg. Nei, det tror jeg ikke. Jeg er mest populær og det kommer jeg alltid til å være. Og jeg er heller ikke avensjuk på henne :-) Jeg skjønner jo godt at dere vil høre litt om henne også her på bloggen. Men hovedgrunnen til at dere leser bloggen min er jo meg.

Ha en fin dag videre! 

-Beste Valmet
 

 

Hils på Valtra

Hei! Som jeg skrev i innlegget der jeg svarte på spørsmålene så har det skjedd noe spennende i livet mitt. Jeg har fått meg ei lillesøster!!!!!! Plutselig da jeg kom inn en kveld for å spise så jeg ei lita jente som gikk rundt på stua. Hun virket veldig sjenert for hun prøvde å unngå meg og var veldig  redd for meg. Men jeg gir meg ikke så lett så jeg gikk etter henne hele tiden for å prøve å få kontakt og bli kjent. Hun heter forresten Valtra, men det skjønte dere kanskje siden jeg trossalt heter Valmet. :-)

Det gikk ikke så veldig bra de første dagene. Jeg var veldig interessert i å løpe etter henne hele tiden for å leke, noe hun tydeligvis ikke var. Hver gang jeg nermet meg  henne begynte hun å brumme, og noen ganger freste hun til meg også. Jeg prøvde mange ganger å hoppe etter henne for å leke, men da hylte hun så høyt at  Annette og Joacim kom for å se hva slags leven det var. Hver gang de kom for å se skyndte jeg meg å gjemme meg sånn at jeg ikke skulle få skylden for at hun skrek. Og slik gikk det de første ca. fem dagene. Hun får visst ikke lov til å være ute enda, så når jeg er ute har hun alenetid inne til å gjøre hva hun vil, det vil si; spise opp maten min.

MEN, de siste dagene nå merker jeg at hun begynner å bli litt tryggere i sitt nye hjem. Nå er hun veldig nysgjerrig på meg og det er ofte hun som løper etter meg og terger meg. Vi spiser ofte mat sammen, fra samme matskål til og med! Og vi leker VELDIG mye! Så mye at Annette nesten blir litt lei av at vi løper rundt og herjer hele tiden. Selv om jeg er storebroren til Valtra så hender det at jeg tar over morsrollen noen ganger også. I går for eksempel, da fikk jeg lov å vaske pelsen hennes.

Valtra er veldig mye mindre enn meg, så jeg prøver å være litt forsiktig når vi leker sammen. Det hender jo likevel at jeg glemmer meg noen ganger og at jeg blir litt for hardhendt, men da skal jeg love dere at hun sier i fra. Jeg er i hverfall utrolig glad for at jeg har fått meg en lillesøster som jeg kan leke med, og jeg gleder meg til hun blir litt større og ikke så pinglete. Dere kommer nok til å få se og høre mye om henne på bloggen framover. Kanskje hun har lyst til å blogge noen ganger også?

Nå regner jeg med dere har lyst til å se hvordan hun ser ut! Vi er jo adoptivsøsken begge to så vi kan ikke si vi ligner utseendemessig. Hun er veldig lodden og langhåret, mens jeg er korthåret.


Her er hun <3 Hun er heller ikke skipskatt som vår ''søster'' Findus.

Namnam.

Opptatt med hver vår skål.

Akkurat nå bogger jeg fra traktorsetet faktisk, så jeg er ute på farten. Valtra er nok inne foran peisen kan jeg tenke meg.

Dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi nok igjen!

-Valmet
 

Svar på spørsmål!!!

NÅ ER JEG SÅ GLAD!!!! Grunnen til at jeg er så glad er at jeg har fått så mange spørsmål fra dere!!! Jeg satte nesten leverposteien i halsen da jeg så hvor mange som hadde kommentert. <3 <3 Tusen takk alle sammen.

Jeg kan vel egentlig bare starte, dette blir sikkert et langt innlegg siden det kom så mange spørsmål :-D

Først fikk jeg noen spørsmål fra Fendt:

Bor du sammen med flere katter? Jeg har vært enekatt helt siden jeg kom hit da jeg var 13 uker. Men i går da jeg kom inn etter å ha vært ute hele dagen var det plutselig kommet ei lita pusejente her på stua. Jeg vet ikke hvem hun er eller hvor lenge hun skal være her enda, for hun er veldig sjenert og vil ikke prate med meg. Dette kan jeg blogge mer om senere!

Hvem er sjefen hjemme ho deg? Jeg såklart! Hva trodde du?

Hva synes vennene dine(hvis du har noen) om at du blogger? Jeg har jo ganske mange venner, og de synes det er helt topp at jeg blogger. De synes det er artig å følge med på hva jeg gjør når jeg ikke er sammen med dem, også føler de seg litt ''starstrucked'' hvis jeg nevner dem på bloggen. Beste-Findus blogget jo selv en stund også. Men det var før jeg var født da.

Så spør Sigrun, Hvem er Palmer? Palmer er på en måte storebroren min. Han er katten til familien til Joacim som bor på Løkken. Palmer er kjempegammel men han er verdens snilleste og roligste kamerat.

Anonym spør;

Har du noen tattoveringer? ​ Ja, det har jeg faktisk. Jeg har en grønn tattovering i det venstre øret mitt. Det står I D og jeg tok den samtidig som jeg skulle kastreres og få chip. Jeg vet ikke helt hvorfor de skrev ID..  jeg sa at de skulle skrive V.H (for Valmet Haugnes) så hvordan de klarte å få til det feil vet jeg ikke...Jaja. Den synes heldigvis ikke med mindre man virkelig ser etter.

Er du forelsket i Findus eller noen andre? Dette synes jeg var et litt frekt spørsmål egentlig. Jeg må bare spørre, leser du egentlig bloggen min? Fiindus er storesøstra mi! Så nei, jeg er IKKE forelsket i hun. Selv om hun er veldig pen. Og jeg er ikke forelsket i noen andre heller.

Findus har også sendt inn spørsmål, og hun lurer på;

Hvorfor har du så små poter? Det er ikke jeg som har små poter, det er du som har store! Jeg er jo bare en vanlig katt med vanlige poter, mens du er  en skipskatt. Jeg husker godt da jeg trodde det var ulv på ferde her omkring for det var så store spor i snøen, men heldigvis var det bare Findus som hadde vært på besøk. :-)

Er han (Palmer) i slekt med Sala Palmer, kjerringa til fantomet? Nei det er han nok ikke. :-)


Så har jeg fått inn noen spørsmål fra andre som jeg ikke kjenner.

Har du kvasse tenner? Jeg har superkvasse tenner. Så kvasse at Annette mange ganger begynner å blø enda jeg bare leker!

Hvor er du født? Har du god stamtavle? Jeg er født på Hafella Gård på Gjønnes, og nå bor jeg på et småbruk i Kråkdalen. Hva er en stamtavle? Det har jeg ikke hørt om.

Hva liker du best å gjøre i fritiden? Jeg liker aller best å ligge i setet på traktoren å sove og spionere på de inne. Ellers elsker jeg og fange mus, men det er mest på sommeren. Jeg er også veldig glad i god mat og drikke, fangkos og leik med Annette og Joacim.

Følger du med på Åndenes Makt? Hæ? Hva er det? Jeg har hørt om Åndenes Katt, og det er favorittprogrammet mitt på radioen. Men makt?...hm.

Er du interessert i politikken? Hvilket parti stemmer Du? Hva synes du om kommunenavnet Orkland? Jeg har andre ting å bry meg om enn politikk, men hvis jeg skulle valgt et parti så måtte det bli Senterpartiet. Siden de er glad i landbruk og sånt.  Orkland synes jeg er HELT på trynet!! Hva er det for slags navn tenker nå jeg..!? Nei, de kunne ha funnet på noe bedre enn det. 

Har du lest bøkene om meg(Harry Potter)? Nei dessverre. Jeg har lyst til det en gang, men akkurat nå så nøyer jeg meg med filmene.

Palmer lurer på;

Hvem liker du best av meg og Findus? Jeg liker dere begge like mye. 

Så har jeg fått spørsmål fra Preben om jeg liker middagsmat, og forresten tusen takk for noen supre tips! Har allerede prøvd dem, og det funket fjell her også! Men ja, middagsmat er det beste jeg vet! Jeg spiser egentlig alt, men taco må nok være favoritten. Da spiser jeg kun kjøttdeigen og tacosausen, salat har jeg ikke helt sansen for. Ellers er jeg veldig glad i bearnaisesaus, spaghetti, laks/ørret og pinnekjøtt. Men jeg spiser det aller meste bortsett fra salat.

Verdens beste Tåsken og Hells Angel har også kommet med noen spørsmål til meg, og det ble jeg så glad for!

Hvilken type mus var den første du fanget?  Ganske sikker på at det var en spissmus. Da var  jeg så kry at jeg måtte hente Annette å vise henne fangsten min som jeg hadde gjemt under traktoren.

Hva liker du best: å være inne eller ute?  Jeg er faktisk like glad i begge deler. Men såklart, er det -20 og to meter snø ute så snur jeg i døra ja for å si det sånn. Men jeg trives kjempegodt både ute og inne.Hvordan vasker du deg? Noen spesielle rutiner eller produkter? Jeg vasker meg egentlig bare vanlig, starter fra hodet og går nedover. Jeg bruker ingen spesielle produkter heller. Jeg er av den typen som liker at det er naturlig og ikke inneholder fullt av kjemikalier osv hvis du skjønner ;-)  Her har jeg faktisk et lite tips jeg vil komme med nå som det er vinter; hvis det er snø ute så pleier jeg og rulle meg godt i snøen hvis jeg er skitten. Det funker så bra og man blir skinnende ren etterpå. Prøv det!

Hva liker du best å se på når du ser på TV?  Jeg ser faktisk aldri på TV med mindre jeg er på besøk hos Findus, da blir det ofte filmkveld med en eller annen film. Jeg hører derimot mye på radio,og da er det Åndenes Katt som nevnt tidligere her

-Kunne du tenke deg å ha en såkalt "morning routine" og lagt ut her på bloggen?  Tusen takk for tips! Det er absolutt noe jeg har lyst til å gjøre. Vi får se hva jeg får til, jeg har jo ikke akkurat så veldig interessant morgenrutine heller da. :-)

DET tror jeg var alle spørsmålene, håper dere fikk svar på det dere lurte på! Så må jeg få si tusen takk for alle spørsmålene<3 Det var kjempegøy å svare på!

-Valmet.

Spørsmålsrunde

Hei og god dag. Hvordan har dere det? 

Jeg har en stund tenkt og fundert litt på om jeg skal ha en sånn  spørsmålsrunde som jeg ser at de fleste andre bloggere har jevnlig på bloggene sine. Jeg tenker at det er en fin ting å starte det nye året med, siden dere får en sjanse til å bli litt bedre kjent med meg!! Også synes jeg jo det er gøy med kommentarer og spørsmål også...😄 Men samtidig er jeg litt nervøs... Kanskje det ikke er noen som kommer til å sende inn noe spørsmål...😣 Og det er jo litt trist hvis ingen gjør det. MEN!!! Den risken er jeg klar for å ta.. så vi kjører igang med en SPØRSMÅLSRUNDE!!! Så hvis det er noe dere har lyst til å spørre om, SPØR IVEI I KOMMENTARFELTET! Etter jeg har fått inn noen spørsmål kommer jeg til å svare på de i et eget innlegg. Dette tror jeg blir gøy.

Noen eksempler på spørsmål kan være: Hvor bor du? Hva er din favoritt kattemat? Hvordan kan jeg bli like kul som deg? Osv. Håper dere har lyst til å spørre om masse!!! Dette gleder jeg meg til.-Valmet

Godt nyttår

Hei og godt nyttår alle mine venner. Nå er det en stund siden jeg har blogget, faktisk har jeg ikke blogget siden i fjor. He he he...... Året startet bra og det har til og med kommet snø😀 I går kveld/natt var jeg hjemme alene fordi Annette og Joacim var på Løkken hos mammaen til Joacim og Palmer(pus). Palmer blir hele 15 år i år 😮 Det gikk supert å være alene hjemme, jeg storkoste meg.

Nå ligger jeg bare på sofaen og tar det rolig.:-)Koser meg ja😝Her er et bilde fra i sommer da jeg var litt mindre enn det jeg er nå. Synes jeg var litt søt. 

Ha en fin første januar og nyt siste dag i ferien. 

-Valmet

 

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her kan du lese om hva som skjer i hverdagen min. Håper du vil følge med! :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits