Smakstest!

Hei!

Idag har jeg gjort noe spennende.. nemlig smakstest! Jeg utførte en blindtest på hvilken leverpostei som er best av Gilde sin og Stabburet sin. Som sagt, jeg visste ikke noe om hvilken som var hvilken. 


De to konkurrentene.

Smakstesten ble delt opp i 3 runder, hvor den som ble valgt flest ganger vant.

I runde en ble to biter leverpostei, en fra hver boks, lagt på hvert sitt fat. Den jeg spiste først vant.

I runde to ble de to bitene lagt på hvert sitt fat ca 1,5 meter fra hverandre. Denne gangen fikk jeg lukte på begge før jeg skulle gå til den jeg ville spise først.

I 3. og siste runde ble de to bitene lagt på samme fat, og den jeg spiste først vant runde tre.


Bilde fra runde en, da jeg valgte den til høyre.

Nå er dere vel spente på resultatet??? Vinneren vant med en overlegen seier på 3-0! Og vinneren over beste leverpostei ble Stabburet!!! Som i tillegg også viste seg å være glutenfri, noe Annette og Joacim ikke var klar over da de kjøpte den.
Men Gilde sin kom på en god 2. plass, alle bitene jeg fikk servert ble jo tross alt spist opp.


Namnam! Nå har iallefall jeg spist nok leverpostei for resten av dette året. Neida, det blir aldri nok leverpostei.

Hvilken leverpostei er din favoritt?

Ha en fin søndagskveld videre!!

-Valmet
 

 

Morgengymnastikk

Hei alle venner og uvenner!

Idag har jeg gjort veldig lite egentlig... #latkatt. (har hørt at hæsjtegn er svært populært så jeg får vel begynne å bruke det jeg også)

Jeg startet morgenen med noen tøye-øvelser på sofaen, og det er vel den eneste treningen jeg har gjort idag.


Jeg må jo få si at jeg tar meg bra ut på bilder da :-)

Jepp, det stemmer ;-)

#haenfinkveldvidere

#hade

#-Valmet

Snø

Hei venner! 

I dag har det faktisk kommet en del snø! Så selvfølgelig ble jeg spurt om jeg kunne brøyte, noe jeg såklart kunne. Så nå har jeg vært ute og brøytet gårdsvegen og gårdsplassen. Da jeg kom inn fikk jeg den siste servelatskiven som lå i kjøleskapet, så nå ligger jeg mett og fornøyd i go'stolen og slapper av.   Her kommer noen bilder fra dagen.


Traktorsjefen :-)


Jeg synes det er gøy med snø, men det er litt kaldt på potene.Hvis dere lurer på noe om meg eller noe annet så er det bare å spørre :-)

Ha en fin dag videre! Nå skal jeg ut å lete etter snømus.

-Valmet

Hils på Findus

Heisann. Nå har jeg akkurat spist litt etter å ha vært ute siden i går kveld.  

Idag skal jeg presentere min venn Findus for dere! Findus bor i Åfjord sammen med moren til Annette og hun er 3 år tror jeg.

Jeg har besøkt henne en gang, og jeg vil gjerne bli bedre kjent med hun. Jeg syntes det virket litt som at hun ikke likte meg da jeg var der, men jeg håper det har gått over og at vi kan bli bestevenner.  Jeg gleder meg til vi treffes igjen i jula. Vi skal nemlig feire jul sammen! Da skal vi nok finne på mye tull sammen.

Til tross for at Findus er jente så liker hun å mekke på biler. Hun pleier å dra bort til naboen Benny for å mekke.
Her har hun vært å skiftet olje på en bil.

Foruten å mekke trives også Findus svært godt på sjøen, hun er nemlig skipskatt!Fra første jula til Findus. 

Det var litt om Findus :-) Håper dere likte innlegget!

-Valmet

Traktorkjøring

Hallo! Nå har jeg akkurat vært ute en tur med traktoren. Det ble ikke noen lang tur da, for Joacim har ikke lagt på kjettingene enda, og det er litt glatt også. Jeg fikk tatt noen bilder da, som jeg gleder meg til å vise dere :-)

Ivrig etter å sette meg inn i traktoren.

Hva ser jeg på her tro?

''Flytt deg Annette, nå er det min tur til å kjøre!!''Ferdig med kjøreturen :-) Hvis noen skulle lure så er dette da en Volvo BM 2250. 

Jeg har ikke så mye annet å skive om akkurat nå så vi får ''blogges'' senere :-) Og husk; hvis det er noe dere vil jeg skal skrive om så er det bare å skrive det i kommentarfeltet!!

Hadebra så lenge

-Valmet

 

 

Pusekamera

Nå har jeg noe spennende å vise dere!

Hvis dere har fulgt med på kommentarene mine, så har jeg fått kommentarer fra Preben og Litjen. De bor i Stordalen hos tanta og onkelen til Annette. De har sitt eget ''sted'' i fjøset, med egen sofa, bord og til og med et hus! Onkelen til Annette har satt opp kamera slik at du kan følge med på hva de gjør på det store internett. Bare trykk dere inn HER eller skriv inn lenken http://moskog.no/pusekamera.htm i søkeboksen.  Siden oppdateres hvert minutt.Her kan dere se hvordan det så ut sist  jeg sjekket, da ser man Preben som ligger i sofaen og koser seg og Litjen som sitter inni huset og vasker seg. De er jammen heldige synes jeg!! Jeg må dele sofa med Annette og Joacim jeg., og ikke tale om at jeg har eget hus!! :-0


Spennende!

Jaja, håper dere har en fin dag videre!

 

Rolig Fredag

Halloisen.

I dag har jeg ikke gjort så mye, enda.

Jeg har bare slappet av og vært ute en liten tur. Jeg skulle egentlig ut å fange mus, men jeg fant ingen så da gikk jeg inn igjen. Annette tror sikkert jeg fanget mange mus, for da jeg kom inn fikk jeg en skive servelat av henne.

Nå ligger jeg bare å sover i kosestolen på pleddet jeg fikk av bæsshøla, som de kaller mormoren til Joacim.


Drømmer om fangsten jeg ikke fikk.

:-)

Ha en fin fredag videre, så snakkes vi igjen!

-Valmet
 

Mitt nyeste kjøp

Hei igjen! Så artig å se at så mange har vært innom bloggen min, og ikke minst kommentert! Da blir jeg kjempeglad.

Jeg har sett at mange slike bloggere pleier å vise fram sine innkjøp, så jeg tenkte at jeg skal da ikke være noe dårligere enn de. Jeg skal bare vise fram et innkjøp da, for når sant skal sies så er jeg ikke så veldig glad i å ''shoppe''. 

Her ser dere hva jeg har kjøpt! En matte for å sette mat- og drikkeskålen min på! Jeg kjøpte den på Clas Ohlson, og de hadde mange forskjellige motiv å velge mellom men jeg synes denne var finest. Prisen husker jeg ikke. (Det var riktignok Tante-Tone som kjøpte den, altså mammaen til Annette.)Det ble litt koseligere å spise når jeg har denne å se på.

Jeg er i hvertfall storfornøyd med innkjøpet :-)

Øver meg på å være modell. :-)

Håper dere har en fin kveld videre, og tusen takk for alle kommentarer!! 

Mjaumjau.

Valmet the cat

Hei alle sammen!

Jeg heter Valmet og er en hankatt på snart 8 måneder. Jeg ble født den 24. mars, og de første ukene av mitt liv bodde jeg på gård sammen med mange forskjellige dyr! Mange kyr, hester, høner, kaniner og til og med ei gås! Jeg bodde i fjøset sammen med mine mange søsken og søskenbarn.

Men så skjedde det noe jeg ikke var helt forberedt på! Eller, min mor sa jo alltid at når jeg ble stor nok så måtte jeg flytte ut å klare meg selv.. men jeg trodde hun tullet. Det var altså i starten av Juli, tror jeg, at to fremmede bare kom å hentet meg på gården! De tok meg med til et sted jeg aldri hadde vært og som var helt ukjent for meg. Dette skulle vise seg å være mitt nye hjem. Her er det stille og rolig og ingen kyr som brauter eller høner som kakler. Jeg var litt forvirret de første dagene og gikk bare å mjauet og lette etter mamma. Etter noen dager skjønte jeg at tiden hadde kommet og at jeg var blitt stor nok til at jeg måtte klare meg selv!

Så nå bor jeg på et gammel småbruk sammen med ''fosterforeldrene'' mine Annette og Joacim. Mormoren og morfaren til Joacim bor her også, i den andre leiligheten. Det er nemlig et hus som er delt opp i to! Jeg er mest hjemme hos Annette og Joacim, men jeg pleier også å gå over på andre siden for å hilse på de. Da hender det ofte at jeg klarer å sjarmere meg til å få en skive med skinke eller noe annet godt :-)

Det var litt om meg selv! Følg med og bli bedre kjent med meg :-)


Her er jeg, kongen over alle katter :-)Her ser jeg skummel ut :O (noe jeg ikke er, jeg er kjempesnill) 


 Og her er jeg igjen, sjefen! 

Håper dere vil følge med på bloggen min! Vi mjaues senere
 

Les mer i arkivet » November 2016
legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her kan du lese om hva som skjer i hverdagen min. Håper du vil følge med! :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits