Julekos

Hei og løkk med jula! Dagene går så fort når jeg har ferie og har det artig her i Åfjord. 

På julaften var jeg så heldig at jeg fikk litt pinnekjøtt jeg også, men jeg fikk ikke noe leverpostei da :-(  Jeg og Findus delte ut julegavene og jeg er så fornøyd med hva jeg fikk!!


Meg og Findus


Gave fra verdens beste Findus!!!!!! Masse god mat som jeg gleder meg til å spise!Her er meg akkurat nå. Jeg sitter i fanget til Tone og koser meg :-)

I morgen drar vi hjem til Kråkdalen igjen. Jeg gruer meg til å reise fra Findus, men jeg gleder meg litt til å komme hjem også å få være ute. Håper det har kommet masse snø!

Ha en fin jul videre.

-Valmet

God Jul!

Hei!!! Idag er det selveste julaften! Akkurat nå sitter jeg og ser på Pippi langstrømpe sammen med Annette, Tone og Joacim. Findus er ute akkurat nå dessverre :-( 

I går kveld hjalp jeg til med å pynte treet og legge gaver under treet. Håper Findus blir glad for gaven fra meg. Hihi. I går lekte jeg og Findus gjemsel. Det var kjempegøy, det synes i hvertfall jeg.


Luring-Findus gjemte seg bak gardinen.

Jeg tror Findus er litt redd for meg for hun trekker seg unna og brummer når jeg prøver å nerme meg. Jeg prøver å si at jeg ikke er farlig og vil bare leke med henne så jeg håper hun slutter å være redd snart. Kanskje hun er sur for at jeg stjal mat fra matskåla hennes....


Luring-Valmet


Meg og Findus :-)

Nå gleder jeg meg masse til pinnekjøtt senere idag! Så håper jeg dere har en fin jul og koser dere.

Juleklem fra Valmet.
 

Snart jul!

Hei!!! Nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg til jul! Jeg tenker ikke så mye på mat og pakker slik som alle andre, jeg gleder meg mest til å få treffe Findus igjen :-D Det tror jeg blir storartet! Jeg gleder meg jo selvfølgelig til å se hva jeg får av henne da, også håper jeg at jeg kanskje kan få litt leverpostei på julaften.

Dette er jo som sagt min første jul, og jeg tror det blir heidundranes artig å ha juletreklatre-konkurranse. Jeg må jo få lov å si at jeg har øvd litt her hjemme også da.. En gang endte det med at Joacim måtte komme med traktoren å hente meg ned fordi jeg klarte å sette meg fast oppi et tre. Da var jeg så høyt oppe at han måtte kjøre traktoren inntil treet, og klatre oppå panseret for å få tak i meg. Jeg satt bare å skreik for jeg var så redd.

Idag derimot har jeg ikke gjort stort. Jeg har akkurat vært ute en tur for å hente litt ved.

Poserer på lembrua


Grr så sint jeg er!!!
 


Meg og den fine vedsekken. Litt uklart bilde da :-)

Vi drar til Åfjord i morgen kveld så jeg skal ikke love at det blir noe blogging før vi er kommet dit. 

Ha en fin dag videre.

-Valmet

En liten video

Hallo. Nå har jeg akkurat vært ute og filmet litt. Det var et trist syn som møtte meg da jeg gikk ut døra. Det regnet nemlig, så all snøen som har kommet er på tur til å forsvinne igjen :-( Skjønner ikke hvorfor det ikke kan holde seg stabilt. #angrycat

Jeg som tenkte å lage en koselig video med snøvær og julestemning..... jaja, video ble det likevel, julestemning eller ei.


Ha en fin dag videre!

-Valmet the cat

Julestemning

Hallo! Hvordan går det med dere?

Med meg går det bare bra. Jeg begynner å glede meg til jul nå! Jeg har jo aldri opplevd jul før så det blir spennende. Også skal jeg jo til Åfjord og feire jul sammen med Findus!!! Lurer på hva jeg får i julegave fra henne :-)

Sånn ser det ut hos oss akkurat nå. Det har kommet mye snø de to siste dagene. Hørte at i Åfjord var det visst ikke noe snø. Stakkars Findus som ikke får leke i snøen da, du får komme på besøk hit!


Sånn ser jeg ut idag. #nomakeupDette klorestativet fikk jeg forresten av Findus. Hun brukte det ikke så jeg fikk det, jeg bruker det ikke så mye jeg heller da.

Ha en fin søndag videre! Er det ikke 3. søndag i advent også da? 

-Valmet

Valmet in the snow

Hallo! Sist jeg snakket om snø regnet den jo bort med en gang så det ble ingen langvarig glede. Nå har det snødd i hele dag og jeg håper at den ikke regner bort igjen, men jeg har min tvil..! 

Jeg elsker å hoppe og sprette rundt i snøen, selv om det så klart er litt kaldt også da! Så idag har jeg vær ute helt til nå omtrent. Det er ikke så lett å finne noe mat ute i denne snøen, så da gikk jeg inn. Nå ligger jeg bare og slapper av på sofaen, og venter på at Annette skal tenne opp.

En gledelig nyhet er at jeg har skaffet meg youtube-kanal. Jeg forstår ikke så mye av det, men jeg klarte å få lagt ut en video da. Så den kan dere få se her:

Hva synes du om videoen?

-Valmet
 

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her kan du lese om hva som skjer i hverdagen min. Håper du vil følge med! :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits