Snø

Hei venner! 

I dag har det faktisk kommet en del snø! Så selvfølgelig ble jeg spurt om jeg kunne brøyte, noe jeg såklart kunne. Så nå har jeg vært ute og brøytet gårdsvegen og gårdsplassen. Da jeg kom inn fikk jeg den siste servelatskiven som lå i kjøleskapet, så nå ligger jeg mett og fornøyd i go'stolen og slapper av.   Her kommer noen bilder fra dagen.


Traktorsjefen :-)


Jeg synes det er gøy med snø, men det er litt kaldt på potene.Hvis dere lurer på noe om meg eller noe annet så er det bare å spørre :-)

Ha en fin dag videre! Nå skal jeg ut å lete etter snømus.

-Valmet

Traktorkjøring

Hallo! Nå har jeg akkurat vært ute en tur med traktoren. Det ble ikke noen lang tur da, for Joacim har ikke lagt på kjettingene enda, og det er litt glatt også. Jeg fikk tatt noen bilder da, som jeg gleder meg til å vise dere :-)

Ivrig etter å sette meg inn i traktoren.

Hva ser jeg på her tro?

''Flytt deg Annette, nå er det min tur til å kjøre!!''Ferdig med kjøreturen :-) Hvis noen skulle lure så er dette da en Volvo BM 2250. 

Jeg har ikke så mye annet å skive om akkurat nå så vi får ''blogges'' senere :-) Og husk; hvis det er noe dere vil jeg skal skrive om så er det bare å skrive det i kommentarfeltet!!

Hadebra så lenge

-Valmet

 

 

Les mer i arkivet » November 2016
legg meg til som venn

Hei! Jeg er hannkatten Valmet. Her kan du lese om hva som skjer i hverdagen min. Håper du vil følge med! :-)


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits